U bent hier:   Actueel
  |  Inloggen

Details van het artikelLegale software hoeft niet duur te zijn!

LEGALE SOFTWARE HOEFT NIET DUUR TE ZIJN!

Via Het Goese Lyceum korting op software, notebooks, tijdschriften en boeken!

 Uit onderzoek is gebleken dat steeds meer leerlingen/studenten en docenten/medewerkers voor hun werk of studie (thuis) gebruik maken van diverse softwareprogramma`s. Soms wordt hier gebruik gemaakt van illegale en/of onderhands verkregen kopieen, vaak verouderd of vervuild. Veel mensen vinden de legale pakketten te duur om aan te schaffen. 89% van de onderzochte groep is echter bereid legale software te kopen, als het tegen een redelijke prijs is. In deze behoefte voorziet de softwareleverancier voor het onderwijs Slim.nl.

Het Goese Lyceum onderschrijft het belang van legale software. Alle software die binnen onze instelling wordt gebruikt is legaal en aangeschaft bij Slim.nl. Bijkomend voordeel hiervan is dat al onze docenten, medewerkers, leerlingen/studenten (en hun ouders) ook toegang hebben tot Slim.nl.

Op Slim.nl vindt u allerlei producten om thuis een complete (school)werkplek in te richten. Enkele namen van aangeboden softwareleveranciers zijn Microsoft, Adobe, McAfee, Symantec, Corel en Quark. Naast software verkoopt Slim ook notebooks (o.a. van Apple, HP en Toshiba), telefonie, tijdschriften, boeken, tassen, etc. En Slim stuurt uw bestelling gratis, binnen 24 uur op naar uw huisadres.

 

Aanmelden is gratis!


1. Surf naar  www.slim.nl

2. Klik rechtsboven op Registreren > 

3.Selecteer een rol, ouder, student of medewerker

4. Zoek uw school > Pontes Het Goese Lyceum Locatie  (Goes), en vul uw gegevens in. 

U ontvangt nu direct een e-mail met uw persoonlijke inloggegevens. Hiermee heeft u toegang tot Slim.nl!

Meer informatie? Surf naar  www.slim.nl
en meld u aan!


Terug